Навіть ті, хто налаштовані скептично і абсолютно не вірять в астрологію, не можуть заперечувати, що Місяць впливає на перебіг життя на Землі, наприклад, керує приливами і відливами в світовому океані. А якщо врахувати, що людина на 70-80% складається з рідини, то стає зрозуміло, що фази Місяця мусять надавати на нього вплив.

У березні 2018 року ми станемо свідками рідкісного явища, яке астрологи називають Блакитний Місяць. Максимальна фаза першого весняного повного місяця пройде в 2.51 2 березня під час 15 місячного дня, Місяць пройде транзитом по сузір'ю Діви. Це один з найбільш земних і передбачуваних знаків, а значить, нам не варто чекати особливих несподіванок.

Цей час підходить для упорядкування та завершення поточних справ, нічого нового починати в період повного місяця не рекомендується. Також в цей час особливо гостро дасть про себе знати почуття обов'язку, втім особливо обтяжувати воно нас не буде.

У цей день добре зробити генеральне прибирання, викинути з дому все зайве, а все потрібне розкласти по поличках. Те ж саме рекомендується зробити і з нашими думками і емоціями. Добре провести цей час з дітьми, відвідати батьків. Це не час яскравих емоцій - швидше він підходить для тихих сімейних посиденьок і неспішних розмов по душах.

Також в цей час добре розпланувати своє майбутнє, наприклад, скласти сімейний бюджет або фінансовий план, а також вчитися чомусь новому - будь-яка інформація буде легко засвоюватися. Крім того, починається сприятливий період в особистих відносинах. Саме час залишити розбіжності в минулому і рухатися далі.

Також це гарний час для медичних обстежень, призначення терапії, а також косметичних процедур, стрижки і догляду за волоссям.

Будьте обережні з усім що стосується хімії - від побутової до лікарської. Можливі будь-які неприємності від алергічних реакцій до передозувань і отруєнь. Те ж саме стосується і алкоголю, його зараз краще уникати. Навіть невелика доза може викликати несподівану реакцію. Що стосується харчування з раціону варто виключити жирну, смажену і важку їжу, віддавши перевагу фруктам, овочам і молочним продуктам.

Другий повний місяць цього місяця буде 31 березня, Місяць пройде транзитом у знаку Терезів. Терпіння Вам, внутрішньої гармонії та любові!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

5 українок, які стали великими правительками

Унікальні храми світу, від вигляду яких перехоплює подих [ФОТО]