Корецькі рятувальники врятували життя 83-х річній пенсіонерці.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

28 лютого о 20:24 до Служби порятунку Рівне нщини за номером «101» надійшло повідомлення про те, що в м. Корець по вул. Корчик, 13 з будинку виходить дим, двері домовласниця не відкриває.

На місце виклику негайно було направлено черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Рівне нській області та повідомлено Корецьке відділення Національної поліції.

По прибутті на місце події рятувальниками Кореччини за допомогою спеціального інструменту відкрили вхідні двері будинку та виявили домовласницю на підлозі без свідомості, але з ознаками життя та негайно викликано медиків. В будинку було сильне задимлення.

Рятувальниками було винесено потерпілу 1935 року на свіже повітря та надано першу медичну допомогу, після приведення у свідомість на місце НС прибула карета швидкої допомоги та постраждалу було відправлено до Корецькької ЦРЛ, попередній діагноз - отруєння чадним газом.

На даний час потерпіла знаходиться в задовільному стані в Корецькій районній лікарні.

Як з’ясувалося пізніше в ході проведення розвідки сильне задимлення виникло внаслідок підгоряння їжі на електричній плиті. Завдяки пильності громадянин та оперативності рятувальників жінку було врятовано.

До даної пригоди було залучено один спеціальний автомобіль ДСНС та 4 рятувальника.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.