(*«Business English Talks»*) – це навчальний проект, який поєднує в собі тренінги та розмовний клуб англійською мовою.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Заняття призначені для підприємців та бізнесменів, які мають іноземних партнерів або прагнуть отримати закордонний досвід. Курс занять оптимальний для людей із середнім рівнем знання англійської (Pre-Intermediate), але буде корисним для всіх охочих.

Особливість «Business English Talks» у тому, що окрім практики англійської з носієм мови, учасники здобудуть навички з найнеобхідніших для бізнесу галузей – маркетингу, економіки, психології впливу, проектному менеджменту, особистісному розвитку тощо.

Перший воркшоп відбудеться 1 березня, о 18:15, в Open Office «Платформи взаємодії «Простір» (вул. Соборна, 11, 4-ий поверх).

Тема – «Як бути впливовим у бізнесі завдяки правильній комунікації». Організатор «Business English Talks» – ГО «Платформа взаємодій «Простір».

Спікер – носій мови, волонтер Корпусу Миру в Україні Рандал Коллет. Родом з Техасу. Має 25 років досвіду в менеджменті та адмініструванні, зокрема в ресторанному бізнесі. Управляв «Hard Rock Café» на Алясці. Детальніше про «Business English Talks» тут: https://www.facebook.com/groups/338369686674287/

Реєстрація на перший воркшоп: https://www.facebook.com/events/159731478156431/

Сторінка ГО «Платформи взаємодії «Простір»: https://www.facebook.com/prostir.rivne/

pic