"Ні" - "Рівнеенерго" та його диктаторським правилам, "Так" -Націоналізації Обленерго для благ Української нації. З таким гаслом, сьогодні, біля їхнього офісу пікетували невдоволенні мешканці.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Мирна акція присвячена демократизму та гуманності в Україні, де люди відкрито з плакатами висловлюватимуть свою думку щодо послуг "Рівне обленерго".

"Зібралися ми сьогодні попереджувальною акцією, тому що є багато нарікань на роботу обленерго. Ми просили збільшити ліміт в обленерго, а коли я взяв більшу потужність, вони виставили мені штраф вдвічі більший ніж я використав додаткової електроенергії", - зазначив організатор пікету, голова ГО "Сотня Майдан" Анатолій Палюхович.

За його словами, люди склали 12 вимог до Рівне обленерго серед яких: відмінити щомісячні звіти юридичних, фізичних осіб та підприємців; скасувати передоплату за два місяці наперед; припинити захоплення мереж, які належать громада; скасувати подвійний та потрійний тариф за перевикористання ліміту електроенергії та інші.

Натомість голова управління Рівне обленерго Сергій Невмержицький пояснює : - "Я можу сказати, що на сьогоднішній день із того тарифу по якому ми "випускаємо" електроенергію, десь тільки в межах 80% залишається в компанії - це оплата персоналу, пального, податків. Все інше йде в оплату електроенергії, яку ми купуємо на енергоринку".

Додамо, що цей пікет мирного характеру, активісти стверджують якщо не виконуватимуться їхні прохання, вони вдаватимуться більш радикальних дій.

pic



pic



pic



pic



pic