У Рівненському районі рятувальники відбуксирували із снігового замету пасажирський автобус.

Вчора, 24 лютого, о 21:30 поблизу села Антопіль Рівне нського району співробітники аварійно-рятувальної частини, аварійного рятувального загону спеціального призначення ГУ ДСНС області надавали допомогу по буксируванню із снігового замету пасажирського автобуса Renault Trayser (нерегулярні перевезення).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному на вулиці Фабричній пожежа на теплотрасі [ФОТО]

В автобусі пасажирів не було. Водій не постраждав. Автобус рухався з смт Гоща в напрямку обласного центру. Після, як водій заправив транспортний засіб і саме виїжджав із заправки його занесло на узбіччя.

Рятувальники за допомогою спецтехніки витягнули автобус на проїжджу частину дороги, після чого водій зміг продовжити рух самостійно.

Рятувальники наголошують! Шановні водії та учасники дорожнього руху! Будьте уважними та обережними! Через різкі температурні коливання на дорогах утворюється ожеледиця, а це в свою чергу створює ризик виникнення надзвичайних подій. По можливості уникайте дальніх поїздок та укомплектуйте свій транспорт найнеобхіднішими речами, які можуть стати у нагоді в разі небезпеки! Бережіть себе та своє життя!



pic



pic



pic



pic



pic

Повідомляє (http://rivne.dsns.gov.ua/ua/Nadzvichayni-podiyi/9602.html">Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv