Єдиний всеукраїнський стрілецький день пройшов на Рівненщині.

З метою набуття бойових спроможностей для якісного виконання визначених завдань, злагодження організаційного ядра підрозділів територіальної оборони на базі Рівне нського загальновійськового полігону військовозобов’язані Вараського, Володимирецького, Зарічненського, Рокитнівського та Дубровицького районів взяли участь у заходах “Єдиного всеукраїнського стрілецького дня”.

Близько 300 військовозобов’язаних виконали вправи стрільб із автомату Калашникова, пістолету Макарова та метання ручних навчальних імітаційних гранат. Були проведені практичні заняття з тактичної, інженерної та медичної підготовки з військовозобов’язаними на навчальних місцях, під час яких вивчали мінну безпеку, застосування саморобних вибухових пристроїв, вибухових речовин, надання першої медичної допомоги після отримання поранення та основи самодопомоги.

Основна увага приділялася володінню штатною стрілецькою зброєю, перевірці одиночної підготовки під час виконання вправ курсу стрільб зі стрілецької зброї в умовах, максимально наближених до бойових.

pic



pic



pic

pic



pic

pic Повідомляють на сайті Оперативного Командування «Захід».

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv