Прокуратура взяла на контроль хід ((http://www.rivne1.tv/news/88266)(проведення досудового розслідування за фактом підпалу в місті Рівне)) приміщення редакції місцевого видання «Четверта влада».

Прокуратура Рівне нської області взяла на контроль хід проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні за фактом умисного пошкодження майна шляхом підпалу (ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 194 КК України), яке належить редакції місцевого видання «Четверта влада».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Деталі з місця подій біля офісу "Четвертої влади" [ВІДЕО]

Встановлено, що 22.02.2018 близько 19 години у приміщення редакції, що знаходиться у м.Рівне , зайшов невідомий чоловік та кинув пляшку із легкозаймистою горючою речовиною. В цей час у приміщенні, на другому поверсі, перебували журналісти, які викликали оперативні служби.

Загорання було ліквідовано. Внаслідок інциденту пошкоджено вікна, двері, офісні меблі та обладнання. Ніхто з людей не постраждав.

Досудове розслідування доручено здійснювати групі слідчих слідчого відділу Рівне нського ВП ГУНП в Рівне нській області. На даний час триває досудове розслідування у кримінальному провадженні, процесуальне керівництво у якому здійснюють працівники Рівне нської місцевої прокуратури, якими надано доручення слідчим поліції. У кримінальному провадженні допитано свідків, складено фотопортрет підозрюваної особи, вилучено обгорілу пляшку із запахом паливно-мастильних матеріалів, яку скеровано для проведення експертизи.

Прокуратура просить очевидців та осіб, яким відома будь-яка інформація про обставини вказаної події, звернутися до Рівне нського відділу поліції ГУНП в Рівне нській області або Рівне нську місцеву прокуратуру (м.Рівне , вул.Гарна, 29). Хід досудового розслідування перебуває на контролі прокуратури Рівне нської області.

Повідомляє прес-служба прокуратури Рівне нської області.