Через те, що на вулиці Курчатова, 62в немає дитячого майданчика, батьки змушені водити своїх дітей за 2 кілометри на вулицю Енергетиків. А за тим адресом проживає близько 30 дітей.

"Реконструювати дитячий майданчик по вул. Курчатова 62в" саме таку петицію на сайті Рівне нської міської ради зареєструвала місцева жителька Олена Ільчук.

"Шість років тому на звернення мешканців будинку щодо встановлення сучасного дитячого майданчика, нічого практично не зроблено,- пофарбували старе і встановили лише одну гойдалку.

Ми, батьки, стурбовані даною проблемою і просимо владу прислухатися до нашої проблеми та провести реконструкцію даного майданчика, поповнити його новими сучасними конструкціями, щоб на обличчях дітей завжди сяяла посмішка. Дитячий майданчик бажано розподілити на кілька зон для дітей різного віку: 3-5 років, віком від 5 до 8 років, віком 8-12 років", - йдеться в петиції.

Петиція уже зібрала 7 підписів з 300 потрібних, до кінця збору підписів залишилося 44 дні. Детальніше ознайомитися з нею можна тут.