Минулої доби, 31 грудня, у Дубенському, Млинівському, Острозькому районах та Рівному сталося по одній дорожньо-транспортній пригоді, у яких постраждали люди. Серед них двоє дітей.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Опівдні на автодорозі «Городище - Рівне – Старокостянтинів» поблизу села Вельбівно, що в Острозькому районі 38-річний житель Нетішина, керуючи автомобілем «Fiat Scudo», не врахував дорожню обстановку, не впорався із керуванням і допустив зіткнення із вантажівкою «МАН-240», яка рухалася на зустрічній смузі руху.

Унаслідок ДТП водій мікроавтобуса отримав закриту черепно-мозкову травму, перелом плечової кістки. Пасажири авто – двоє восьмирічних братів, отримали численні переломи рук та ніг. Одного з них, у комі госпіталізували у Нетішинську центральну міську лікарню. За його життя борються лікарі.

На Дубенщині, у селі Панталія, близько 17 години водій автомобіля «DAEWOO Lanos» під час здійснення маневру обгону не вибрав безпечну швидкість руху, не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення із автомобілем «Volvo» та «VOLKSWAGEN Transporter». Від удару «DAEWOO» відкинуло у відбійник. Його водій, 34-річний житель села Підлужжя був госпіталізований у реанімаційне відділення Дубенської центральної міської лікарні у комі.

Крім того, у селі Острожець на Млинівщині під колеса автобуса сполученням «Луцьк-Вараш» потрапила 82-річна місцева жителька. Її госпіталізували у Млинівську центральну районну лікарню у комі.

Ще одне ДТП сталося у Рівному, на вулиці Чорновола. На регульованому пішохідному переході, водій автомобіля «ЗАЗ Сенс», 62-річний рівнянин здійснив наїзд на пішохода, 51-річного жителя обласного центру. Потрепілого доставили до Рівне нської центральної міської лікарні, де медики діагностували у нього перелом ключиці.

У поліції встановлюють усі обставини подій. За усіма фактами розпочаті досудові розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

-- Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic