У п’ятьох ДТП на Рівненщині постраждало шестеро осіб, серед яких —дитина.

Минулої доби, 28 грудня, у Рівне нському районі сталося три дорожньо-транспортні пригоди. Ще по одній – на Березнівщині та Костопільщині.

Близько о пів на десяту ранку в селі Друхів 22-річний житель Березнівського району, керуючи автомобілем марки «Volkswagen Golf», здійснив наїзд на 12-річного велосипедиста, який рухався по зустрічній смузі. Унаслідок ДТП хлопчика із закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку, саднами обличчя та в стані коми госпіталізували в реанімаційне відділення Рівне нської обласної дитячої лікарні. За результатами медичного освідування водій іномарки був тверезим.

Також наїзд на пішохода скоїв 23-річний рівнянин, водій автомобіля «Volkswagen Transporter», на виїзді з Костополя. Під колеса іномарки потрапив 23-річний житель Костопільського району, який перетинав дорогу у невстановленому місці. У пішохода діагностували травми голови, перелом ноги та госпіталізували в травматологічне відділення Костопільської центральної районної лікарні.

У селі Великий Житин близько 9 години ранку 27-річний житель Києва, керуючи автомобілем «Mercedes-Benz», на заокругленій ділянці дороги не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив занос автомобіля, зіткнувшись на смузі зустрічного руху з маршрутним таксі «Еталон» сполученням «Рівне -Козлин» під керуванням 41-річного рівнянина. Внаслідок ДТП двоє пасажирів автобуса доставлені в приймальне відділення Рівне нської обласної клінічної лікарні. Двоє жительок Рівне нського району, 60-ти та 70-ти років, отримали переломи руки та плеча.

В обідню пору в селі Колоденка 58-річний мешканець Новоград-Волинського, керуючи автомобілем «Renault Megane», виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з «Volkswagen Jetta» під керуванням 59-річного рівнянина. Унаслідок ДТП водій останнього авто отримав забої та травму голови. Після надання медичної допомоги у Рівне нській центральній міській лікарні відпущений додому.

У селі Бармаки близько 20 години 28-річний рівнянин, керуючи автомобілем «Audi A6», виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем «Mercedes-Benz» під керуванням 54-річного жителя столиці. Унаслідок ДТП водій легковика отримав переломи руки та ноги.

За усіма фактами порушень правил безпеки дорожнього руху розпочаті досудові розслідування у відкритих кримінальних провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби вилучені та поміщені на спецмайданчики.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic



pic



pic



pic



pic