Міська метушня та постійний шум транспорту, який, здається, не cтихає ні вдень ні вночі. Черги у магазинах та супермаркетах, усі завжди кудись поспішають… А так часом хочеться просто втекти від шумного міста та насолодитися тихою, спокійною природою, відпочити для себе у компанії близьких людей там, де це все буде таким далеким.

Готельно-ресторанний комплекс «Софія» - це справжній рай для тих, кому набридла міська метушня, і хто хоче відпочити, як тілом, так і душею.

Готельно-ресторанний комплекс «Софія» - знаходиться не далеко від Рівного, на виїзді з міста у селі Велика Омеляна. Таке розташування зручне як для рівнян, які хочуть відпочити подалі від міста, так і для гостей Рівного. «Софія» - це готель, ресторан в українському стилі, конференц-зал, сауна, тенісні корти.



pic

Готель пропонує 52 комфортабельних номерів різного класу. Оскільки комплекс знаходиться не в шумному місті – ваш відпочинок буде по-справжньому затишним, тихим та комфортним. До послуг гостей – автостоянка, Wi-Fi, міні-бар, басейн, сауна та ресторан на території комплексу. А також для ділових переговорів доступний конференц-зал.



pic

Ресторан виконаний у традиційному українському стилі. Такий інтер’єр додає закладу особливого затишку та гармонії. Головною родзинкою звичайно є кухня – традиційна українська, європейська, страви гриль та все, чого душа забажає. Заклад запрошує на святкування корпоративів, сімейних свят, Дня Народження чи весілля. Український колорит у інтер’єрі, меню та обслуговуванні зроблять свято особливо цікавим та неординарним.



pic

Банний комплекс готельно-ресторанного комплексу «Софія» це ще одна особливість закладу. Для гостей доступні - басейн, парна, турецький хамам та чани з просторою кімнатою відпочинку. Такий релакс прийде до душі кожному. Що може бути кращим, ніж після важкого робочого тижня розслабитися у бані!? Більше того, це дуже корисна, оздоровлююча процедура для організму людини.



pic

Для любителів активного відпочинку готельно-ресторанний комплекс «Софія» пропонує пограти у великий теніс на професійних кортах. Влаштовуйте дружні та сімейні поєдинки, знайомтеся з іншими любителями тенісу та відпочивайте активно.

Готельно-ресторанний комплекс «Софія» - усе для Вашого комфортного відпочинку!

Контакти:

Україна, Рівне нська обл.,

с. Великая Омеляна, вул. Дубенська, 4а

Телефон:

(0362) 61-30-73

(099)1929155-Ресторан

(050)8408768-Готель

(050)8408768-Сауна