У кожної господині завжди знайдуться залишки тканини, які вона незнає для чого використати. Тому, ми підібрали декілька ідей текстильного декору. Це не лише не займе багато вашого часу, а й зробить ваш інтер'єр більш оригінальним.

1. Обтягнути абажур світильника



pic

Будь-який, навіть найбільш непримітний абажур перетворюється на стильну прикрасу кімнати, завдяки секретній зброї хендмейкера - пістолета з гарячим клеєм. Для цього підійде будь-яка тканина.

2. Зшити ковдру із клаптиків тканини



pic



pic Мистецтво печворку прийшло з глибини століть, але і зараз речі зшиті з клаптів дуже актуальні. Технікою клаптикового шиття сьогодні охоче користуються декоратори і модельєри.

Для проекту візьміть залишки тканин або зробіть клаптики зі старої дитячого одягу. Зшивайте на машинці квадрати - це найпростіший спосіб. Як правило, такі речі потім зберігають все життя.

3. Обшити узголів'я ліжка

Виріжте шматок фанери або ДСП за потрібними розмірами, пом'якшіть шаром поролону і потім обтягніть тканиною - це все, що потрібно зробити, щоб створити узголів'я не гірше, ніж з модного меблевого салону.

4. Обшити стілець заново



pic Вдихніть життя у старий стілець, освіживши його новим сидінням. Не обов'язково прив'язуватися до однієї тканини для декількох стільців, створіть мікс різних оббивок, буде виглядати цікаво.

pic



pic



pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

10 приголомшливих ідей, які зроблять інтер’єр вітальні ексклюзивним

Затишна вітальня із великим обіднім столом [ІДЕЇ]