Ніч з 31 грудня на 1 січня - це чарівний час у колі друзів, сім'ї або коханої людини. Це смак мандаринів і бульбашки шампанського, іскри бенгальських вогнів і хлопавки із серпантином, це веселі танці та загадування бажань під бій курантів. І, звісно ж, Новий рік - це вбрана красуня-ялинка, під якою лежать подарунки для найближчих, милих серцю людей. Що ж подарувати дівчині на Новий рік 2018?

Ювелірні вироби

Подарувати дівчині прикрасу - значить підкреслити її привабливість, жіночність і значимість для вас. Якщо ви хочете, щоб дівчина стала супутницею вашого життя, здивуйте її і подаруйте обручку, попередньо дізнавшись розмір пальця. Пропозиція руки й серця в новорічну ніч - це дуже романтично і незабутньо. Крім того, дівчина буде рада, якщо ви подаруєте їй сережки, кольє, кулон, браслет або іншу гарну прикрасу.

Парфуми

Якщо вас хвилює запитання, що подарувати коханій дівчині на Новий рік, подаруйте їй парфуми. Це класичний, але завжди актуальний, подарунок. Туалетна вода - це та деталь, яка дає жінці відчуття свіжості, елегантності, шарму і впевненості в собі.

Плед з рукавами

Взимку хочеться особливого затишку й тепла. Здивуйте свою дівчину і подаруйте на Новий рік 2018 оригінальний плед з рукавами. Загорнувшись у такий плед, можна розмовляти по телефону, перемикати канали, працювати за ноутбуком або читати книгу. При цьому виймати рук із пледа не треба.

Книга

Безпрограшний варіант новорічного подарунка для дівчини. Головне - знати літературні вподобання коханої.

Враження

Якщо ви міркуєте над питанням, що хоче дівчина на Новий рік, подаруйте їй враження. Емоції - один з найкращих новорічних подарунків, який запам'ятається надовго. Вибір такого роду подарунків зараз величезний: це може бути квиток на концерт її улюбленого гурту, сертифікат на політ на вертольоті, прогулянка на конях, політ в аеродинамічній трубі, майстер-клас із живопису, вечеря у французькому ресторані та багато іншого.

Релакс

Нехай на початку нового року дівчина розслабиться і відчує себе королевою. Порадуйте свою кохану і подаруйте їй сертифікат на відвідування масажного салону, шоколадне обгортання, пілінг тіла, масаж стоп в акваріумі з екзотичними рибками, похід в салон краси тощо.

Букет із солодощів

Більшість дівчат - ласунки. І якщо ваша кохана не сидить на дієті, побавте її солодким подарунком в новорічну ніч. Якщо ви думаєте про те, що подарувати коханій на Новий рік оригінальне, хай це буде не просто коробка цукерок, а незвичайний букет із солодощів, ялинка з цукерок або набір шоколадних ялинкових іграшок. Букет із солодких ласощів ви можете як замовити у фахівців-декораторів, так і створити самостійно. В останньому випадку дівчині буде вдвічі приємніше.

М'яка іграшка

В топі подарунків дівчині на Новий рік - і м'які іграшки. Величезний плюшевий ведмедик, милий зайчик або чудове іграшкове кошеня у багатьох дівчат викликають захват і розчулення. Цьогоріч можна порадувати коханій плюшевого собаку, адже саме ця тварина є символом 2018 року. Однак перш ніж зробити такий подарунок, краще з'ясувати у самої дівчини або її подруг, чи подобаються їй м'які іграшки. Якщо ваша дівчина - не фанат плюшевих іграшок і вважає їх "пилезбірниками", такий презент буде недоречним.

Красива термокружка

Якщо ви не знаєте, що подарувати дівчині на новий рік недорого, купіть оригінальну і практичну термокружку. Термокружка може стати подарунком, який буде нагадувати дівчині про вас. Просто оберіть кухоль з незвичайним принтом або замовте зі своїм написом.

Сексуальна білизна

Красива мереживна білизна має бути в кожної дівчини. І якщо ви ламаєте голову над тим, що подарувати коханій дівчині на Новий рік, сміливо даруєте білизну. Елегантну чорну або пристрасну червону, ніжну рожеву або з квітковим принтом - вибір за вами. Еротична білизна - чудова ідея для новорічного подарунка, адже це подарунок не тільки для дівчини, але й для вас.

Бажаємо щасливого Нового року 2018 і тільки приємних подарунків!

ДЖЕРЕЛО


Ми в соціальних мережах: ФБ Інстаграм

Читайте також:

Здивувати і вразити. Що подарувати чоловікові на Новий рік 2018