За результатами судового розгляду кримінального провадження жителя Костопільського району визнано винним в умисному вбивстві колишньої дружини.

Так доведено, що житель с. Постійне Костопільського району, перебуваючи 12.07.2017 у помешканні своєї колишньої дружини, у ході словесної суперечки наніс останній 12 ударів ножем в область живота та шиї. Агресивного зятя зупинила мати вбитої, відштовхнувши його вже від нерухомого тіла доньки. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла, у якої залишилось двоє малолітніх дітей віком 5 та 6 років, померла на місці події.

Обвинувачений вину в скоєному злочині визнав повністю та пояснив, що взявся за ніж, щоб припинити постійні погрози щодо позбавлення його батьківських прав щодо двох спільних дітей.

Суд погодився з доводами прокуратури, визнав чоловіка винним у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 115 КК України, тобто в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, та призначив покарання у виді 13 років позбавлення волі. Про це повідомив державний обвинувач – прокурор Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Назарій Шевчук.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv