У водія знайшли чотири поліетиленові пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

26 грудня, орієнтовно о 1-й годині ночі, в Сарнах, на вулиці Бєлгородській, патрульні зупинили автомобіль марки ВАЗ, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Під час спілкування з водієм інспектори зауважили, що він явно нервував, його поведінка не відповідала обстановці. Це викликало підозру про те, що він перевозить або має при собі заборонені в обігу речовини або причетний до інших правопорушень.

Поліцейські провели візуальний огляд салону автомобіля та виявили пакет жовтого кольору, щодо вмісту якого 40-річний сарненчанин не зміг надати чітку інформацію та плутався в поясненнях.

pic Під час подальшого спілкування із патрульними водій різко розпочав рух свого автомобіля, намагаючись втекти. Поліціянти відразу розпочали переслідування і через деякий час зупинили автомобіль втікача. Однак, водій на цьому не зупинився, покинув авто та побіг з невідомим пакунком в руках.

Охоронці порядку наздогнали втікача, застосували до нього спецзасіб кайданки і, обстеживши прилеглу територію, виявили раніше вказаний пакунок.



pic На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Під час проведення процесуальних дій у пакунку виявили чотири поліетиленові пакети із порошкоподібною речовиною білого кольору, ззовні схожою на наркотичну.

Відомості за цим фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Повідомляє патрульна поліція Рівного.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv