До Нового року залишилося зовсім небагато часу, але більшість ще не поспішає купувати ялинку і розвішувати по дому гірлянди. І роблять величезну помилку! Сьогодні ми розповімо, чому варто прикрашати будинок до Нового року заздалегідь.

На форумах або в соціальних мережах часто можна зустріти незадоволених людей, які стверджують, що прикрашати будинок до Нового року заздалегідь - це моветон. І набридає, і святкового настрою толком немає, і коти з собаками ялинку об'їдають. Однак ми впевнені, що обвішати весь будинок мерехтливими гірляндами і наклеїти на вікна сніжинки можна і навіть потрібно раніше!

Отже, п'ять причин, чому варто прикрашати будинок заздалегідь:

1. Розпланувати бюджет

Мерехтливі новорічною мішурою вітрини магазинів тягнуть до себе як магнітом. Щоб не опинитися на мілині після покупок подарунків, заздалегідь Розплануйте бюджет. Так ви не будете в останні хвилини бігати по розпродажах в спробах придбати хоч щось.

pic 2. Продумати тематику

2018 - це рік Жовтого Земляного Собаки. Чому б не вирізати смішних песиків або зробити акцент на золотому та коричневому кольорі в своєму передноворічному оздобленні? Або, навпаки, відійти від стереотипів і перетворити квартиру в райдужне царство!

3. Купити все необхідне

На жаль, ялинкові іграшки часто розбиваються, дощик рветься і обсипається, а гірлянди ламаються. Ти встигнеш провести повну ревізію і записати, що варто докупити. І не чекай передноворічних розпродажів - на них зазвичай не залишається нічого хорошого, а ось черг повно.

pic 4. Зібратися разом

Найвеселіше прикрашати будинок сім'єю. Або, якщо ти знімаєш квартиру, з друзями. Але перед святами всі зазвичай зайняті. Тому, вирішивши навести красу заздалегідь, ти зможеш зібрати всіх своїх рідних, не перешкодивши їх планам.

5. Продовжити свято

Зима рідко радує нас ясними днями, але ж так хочеться чогось світлого і радісного ... Заздалегідь прикрасивши будинок до Нового року, ти подаруєш собі і близьким приємне відчуття свята. І не забудь про мандарини!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Новорічний декор вікон. Креативні ідеї для рівнян

Їдеї новорічного декору [ФОТО]