Зовсім скоро настане добре свято, якого чекають всі діти - День Святого Миколая. Нам всім так хотілося бути самими слухняними, найкращими дітьми, тільки б отримати заповітний подарунок. А якщо напередодні вели себе не дуже добре, з трепетом в душі боялися, що Миколай покладе під подушку не подарунок, а різку.

Вже минули ті дні, коли діти були раді просто солодощам. Сучасним дітям потрібно щось крутіше. Добре, коли у Святого Миколая безлімітна банківська карта і він може дозволити собі все, що душа забажає. А що, якщо є певний бюджет? Спробуємо розібратися з подарунками, з огляду на різні фінансові можливості.

Подарунки-емоції, які запам'ятаються надовго

Що може бути краще спільного проведення часу? Подаруйте малюкові незабутні враження - квиток в парк розваг, аквапарк, зоопарк, планетарій, на спектакль в театрі або новорічну виставу. Враження від такого презенту запам'ятаються надовго. Ви, напевно, знаєте, що вашій дитині буде більше до душі. Новорічна фотосесія - тут може бути задіяно увесь дім і залишаться гарні фото на пам'ять.

Що буде гріти душу малюка в холодні зимові дні

Це може бути светр, шарфик або рукавички. Якщо малюк мріє про домашню тваринку - обговоріть це питання на сімейній раді і подаруйте йому домашнього улюбленця. Будь-то собака або для початку хом'ячок - дитина буде в захваті. В цьому випадку з подушкою краще не експериментувати, нехай улюбленець очікує свого господаря біля ліжка. Або ж влаштуйте малюкові квест - під подушку покладіть маленьку копію вихованця, а за підказками він знайде справжнього.

Класика - іграшки, солодощі. Якщо ваше дитя - полюбляє солодощі, величезний асортимент дозволяє знайти подарунок навіть для самого вибагливого гурмана.

Що стосується іграшок, то для хлопчиків відмінним подарунком буде конструктор. Його багато не буває. Для дівчаток можна подивитися нову ляльку або м'яку іграшку.

Ерудит не по роках, любитель гаджетів

Якщо склалося так, що дитині все вищеперелічене не цікаво і він фанат всіляких гаджетів - запам'ятовуйте, а краще записуйте.

Сучасні діти спілкуються з технікою на «ти» ще з самого дитинства. І щоб здивувати дитину чимось цікавим потрібно гарненько постаратися.

Для старших діток хорошим подарунком буде новенький смартфон або планшет. Або ж ігрова приставка, вона вже точно зацікавить дитя. Можемо посперечатися, що кожен з нас завжди про неї мріяв. Якщо вашій дитині пощастило і така вже є, можна поповнити колекцію новою грою.

В якості подарунка для дітей молодшого шкільного віку зверніть увагу на дитячий смарт-годинник. Крім того, що це розумний аксесуар, він ще і зручний. Пристрій кріпиться до руки як звичайний годинник. І якщо він їх втратить, розіб'є або їх вкрадуть - ймовірність невелика. На відміну від смартфона годинник не буде відволікати його від навчального процесу.

І пам'ятайте, на чому б не зупинив свій вибір Святий Миколай - дитині сподобається знахідка під подушкою і цей день буде незабутнім.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Топ різдвяних фільмів, які піднімуть настрій

Як зробити новорічний костюм для дитини своїми руками [Поради]