Шість футбольних міні-полів із штучним покриттям європейської якості побудують на Рівненщині. Проекти відібрали у Міністерстві регіонального розвитку спільно з Федерацією футболу України

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Так, нові спортивні майданчики для футболу з’являться у Дубно, Володимирці, Демидівці, Дубровиці, Рокитному та у Білій Криниці, що у Рівне нському районі. Їх облаштують на базі навчальних закладів.

Вартість кожного об’єкта – майже 1,5 мільйона гривень. Гроші на умовах співфінансування надійдуть з державного та місцевих бюджетів.

Нині тривають роботи над проведенням експертизи проектно-кошторисних документацій, погодженням їх з фахівцями Федерації футболу України, Мінрегіну, підготовкою документів для укладання угод.

До слова, створення міні-футбольних майданчиків у північних районах області перед Федерацією футболу України ініціював народний депутат Василь Яніцький.

Завдяки його клопотанню у Вараші та Зарічному такі об’єкти вже відкрили. Кошти на них виділено з державного бюджету України на здійснення заходів соціально-економічного розвитку окремих територій на умовах співфінансування з місцевих бюджетів.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.