11 грудня о 16:30 за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в місті Рівне на вулиці Люблінській 13. На місце пожежі негайно було направлено чергове відділення вогнеборців 3-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла у приміщенні літньої кухні, існувала загроза поширення вогню на поряд розташований житловий будинок. Вогнеборці подали на гасіння водяний ствол. Разом з тим, бійці ДСНС виявили у задимленому приміщенні кухні 35-річного сина власниці оселі. Чоловіка негайно винесли на свіже повітря та передали медикам. Врятованого з опіками нижніх кінцівок було доправлено до обласної лікарні. О 17:00 пожежу локалізували, а о 17:10 ліквідували. Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку та закопчено стіни. Причина пожежі та розміри збитків встановлюються.

Працівники Головного управління ДСНС України у Рівне нській області вкотре застерігають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті.



pic



pic



pic

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.