Коли за вікном зима і надворі холодно – це зовсім не привід просиджувати довгі зимові вечори вдома. Прогулянки на свіжому морозному повітрі будуть дуже приємними, а зимові краєвиди засніженого міста обов’язково піднімуть настрій. Після хорошої прогулянки варто десь і зігрітись чашкою запашного гарячого напою у теплій компанії. Пропонуємо вам огляд закладів Рівного, де можна приємно провести час та зігрітися холодними зимовими вечорами.

КАВ'ЯРНЯ "GREY WOOD"

Тепло, затишно, смачно! Так можна коротко охарактеризувати кав'ярню "Grey Wood" у Рівному. Це саме те місце, де можна приємно провести зимовий вечір у компанії близьких друзів, рідних чи з коханою людиною за чашкою запашної, міцної кави або чаю.

pic

Особлива, невимушена, затишна атмосфера закладу притягує і змушує повертатися до кав'ярні знову і знову! Тут так приємно просиджувати зимові, морозні вечори, насолоджуючись улюбленим теплим напоєм з тістечками. Фотографи обирають цю кав’ярню як локацію для фотосесії, адже дизайн кав'ярні надзвичайно вишуканий.



pic

Какао, капучино, лате, американо, модна новинка - Флет вайт, класичні чаї, запашний трав'яний чай, зимові чаї, тонізуючий чи фруктовий - вибір безмежний. Багато смачних напоїв пропонує кав'ярня для своїх гостей. Ну і, звичайно, випічка...

Тут все, чого ваша душа забажає: традиційний домашній "Наполеон" і вишуканий "Естерхазі", "Крем-брюле з грушею" чи "Панкота", "Лимонний тарт" і "П’яна вишня", "Празький" та багато смачного, ніжного печива. Кожен ласун обов'язково знайде щось собі до смаку! Кав'ярня завжди намагається приємно дивувати новинками.

pic

Насолоджуйтеся зимовими вечорами у теплій атмосфері кав'ярні"Grey Wood". Затишок зі смаком кави вас обов’язково зачарує!

Контакти:

Кав'ярня"Grey Wood"

м. Рівне , вул. Гагаріна, 22

Телефон: (068) 131-37- 79

Facebook: Кав'ярня"Grey Wood"

Іnstagram: Кав'ярня"Grey Wood"

КАВ’ЯРНЯ "КАВОВІ МЕШТИ"

«Кавові мешти» - заклад, який просто манить своїм затишком. Тут ви приємно проведете морозяний зимовий вечір з близькими людьми, за чашкою ароматного, зігріваючого напою.



pic

Кав’ярня пропонує широкий асортимент напоїв. Для вас – традиційне американо чи еспресо або оригінальні макіято, фраппе чи Гляссе. Запашні чаї – обліпиховий, трав’яний, фруктовий або тонізуючі чорний чи зелений. Ну а ще, після морозних прогулянок, ви можете зігрітися гарячим глінтвейном.



pic

Ну і, звичайно, як же без смачного десерту. «Кавові мешти» створює солодощі та тістечка на різний смак у власному кондитерському цеху. Тут на вас чекає завжи свіжа випічка, цукерки, млинці, макарони та інші смаколики, які кондитери готують з любов’ю до свої гостей.



pic

Якщо ви не уявляєте свого життя без кави, чаю та солодкого, і шукаєте заклад, який стане вашим улюбленим? Тоді чому б не завітати вже найближчими днями у «Кавові мешти»?!

Контакти:

Кав’ярня "Кавові мешти"

м.Рівне . вул. Степана Бандери, 60А.

Телефон: 0362 635 336

Facebook: Кав'ярня"Кавові мешти"

Іnstagram: Кав'ярня"Кавові мешти"

КАФЕ "BARREL"

Якщо вам набридла атмосфера буденності і ви хочете відпочити подалі від усіх в особливій атмосфері, то новий заклад Barrel – це саме те, що ви шукаєте.

pic

Barrel просто манить своєю вишуканою і водночас бунтівною атмосферою. Кожен вечір у кафе не буде типовим, тут ви щоразу відкриватимете для себе щось нове. Ви можете насолодитися «живою» музикою, потрапити на нестандартне театралізоване дійство чи літературний вечір. У Barrel ви відпочинете від міської метушні та поринете в атмосферу прекрасного.

Кухня закладу – це щось неймовірне. Зайдіть зранку поснідати до Barrel і гарантовано, що ваш день буде особливим. Це відмінний вибір не лише для затишних вечорів, а й для ранкових та обідніх зустрічей чи бізнес-переговорів. Кухня не залишить нікого байдужим. Тут кожен гурман знайде щось особливе для себе. Для вас - страви європейської кухні, десерти, різноманітні коктейлі. Особлива пропозиція Barrel – тапас-меню, кілька страв із меню подаються у дегустаційному виконанні. А також до новорічних свят Barrel пропонує провести новорічний корпоратив у форматі фуршетів.



pic

Завітайте до Barrel та пориньте в атмосферу музики, мистецтва та європейської вишуканості.

Контакти:

Кафе "Barrel"

м. Рівне , вул. Гагаріна, 39

Телефон:
(099) 743-13-70
(063) 858-44-10

Facebook:Кафе "Barrel"

Іnstagram: Кафе "Barrel"