10 грудня о 01:43 за номером 101 надійшло повідомлення про пожежу за адресою: село Дерев’яне Рівненського району по вулиці Є.Наумець, 44 у господарстві 35-річного місцевого мешканця. На місце пожежі негайно було направлено чергові відділення 2-ї та 4-ї державної пожежно-рятувальної частини.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Прибувши за вказаною адресою рятувальники встановили, що пожежа виникла у цегляному житловому будинку критому шифером по дерев’яній обрешітці. Провівши оперативне розгортання рятувальники подали на гасіння два водяних ствол. Через надто сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів зору та дихання. Жертв та постраждалих немає. О 03:25 пожежа була локалізована, а о 6:20 повністю ліквідована. До гасіння пожежі було задіяно 3 одиниці техніки ДСНС та 13 чоловік особового складу рятувальників.

Вогонем пошкоджено: перекриття та покриття житлового будинку розміром 15х10м. Причина пожежі та розміри збитків встановлюються.

Працівники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівне нській області вкотре застерігають мешканців краю дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки у побуті.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області.

pic



pic