Вчора, 9 грудня, на стадіоні "Арена Львів" зустрілися рівненський "Верес" та львівські "Карпати". Поєдинок завершився ((http://rivne1.tv/news/87419)(внічию.))

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Головний тренер «Вереса» Юрій Вірт так прокоментував нічию у матчі з «Карпатами»:

pic

- Цікава була гра, напевно вона сподобалася вболівальникам, адже було забито багато голів. Результат розчарував. За рахунку – 2:0 могли доводити гру до розгрому, але не забили кілька моментів. Потім «Карпати» зробили добрі заміни, а ми почали помилятися. Такі дитячі помилки, як при другому голі, ми не можемо робити. На жаль, нам не вистачає футболістів, які б могли вийти і допомогти. У нас коротка лава запасних і слава Богу, що ми закінчили цей рік. Сподіваюся, що комплектація буде, і буде серйозна. З кимось ми будемо підписувати контракти, а декому подякуємо, і вони поїдуть в інші команди. У мене є список, з ким ми будемо прощатися, але перед цим треба підписати нових гравців. Це не так легко. Ми ведемо перемовини, і якщо усі ті, хто дав попередню згоду, прийдуть до нас, це буде хороше підсилення, щоб виконати поставлене завдання.

- Для Василя Кобіна це був останній матч за «Верес»?

- Я хотів би, щоб Василь залишився. Знаю, у нього є запрошення, хороше у фінансовому плані. Я проситиму керівництво, щоб воно посприяло тому, щоб Василь залишився.

Головний тренер "Карпат" Олег Бойчишин прокоментував підсумок протистояння з "Вересом":

pic

– Ми розуміли, що це остання гра року, тому хотіли провести її на хорошому рівні. На мій погляд, це вдалось зробити. Якщо говорити про перший тайм, то ми не заслуговували на рахунок - 2:0. «Верес» вдало скористався нашими помилками. В цілому, гра не була поганою. У перерві поспілкувались з хлопцями у роздягалці, вважаю, що нам вдалось донести до них свої думки. Після перерви був зовсім інший футбол. Переконаний, ми заслуговували на перемогу.

Про це повідомляє інформаційний центр НК "Верес".