Новий Рік завжди асоціюється з дивами та гучними гуляннями у колі найближчих. Атмосфера всеохоплюючого свята усюди. Й самому хочеться поринути якнайглибше у казку Нового Року. Усі ретельно готуються до новорічних свят – обирають подарунки, складають святкове меню до новорічного столу, планують свої вихідні і т. д. Ну а жінки до найдрібніших деталей продумують свій святковий образ, щоб на новорічному святкуванні виглядати бездоганно.

Ще за довго до свята жінки обирають вбрання, зачіску, макіяж та інші такі приємні жіночі дрібниці. Усе для того, щоб виглядати в найдивовижнішу ніч року яскраво та стильно. Адже важливо до дрібниць продумати, в якому образі ви хочете з’явитися на святі.

Пропонуємо вам огляд салонів краси Рівного, які допоможуть вам стати королевою новорічної вечірки.

ЦЕНТР ЕСТЕТИЧНОЇ КОСМЕТОЛОГІЇ "ТЕЛЕЙОС"

Будь-яка жінка завжди хоче виглядати прекрасно. А якщо мова йде про якесь святкування, то, безумовно, кожна хоче з'явитися на публіці в усій красі. Виглядати просто неперевершено на новорічній вечірці рівнянкам допоможе центр естетичної косметології "Телейос".



pic

Телейос пропонує широкий спектр послуг для вашої краси. Косметологи підберуть для вас індивідуальний догляд, залежно від побажань та бажаного ефекту. "Телейос" пропонує для вашої краси програми для догляду за обличчям і тілом – програми зволоження для різних типів обличчя, чистка та пілінг, антиоксидантна програма для "стресової шкіри", омолоджуючі програми для корекції вікових змін шкіри.



pic

До ваших послуг також ін'єкційні методики для обличчя і тіла: контурна пластика, мезотерапія обличчя, тіла та волосся, біоревіталізація, ін’єкції ботулотоксину, плазмоліфтинг. А також для того, щоб ви виглядали ще прекраснішими Телейос пропонує малоінвазивні методики, а саме: мікроліпосакція та ліполіфтинг тіла чи обличчя, а також нитковий ліфтинг. І, звичайно, апаратні методики для тіла та обличчя: блефаропластика (верхніх та нижніх повік), RF-ліфтинг та "Lipotonic" міостимуляція.



pic

Також центр пропонує рівнянкам послуги воскової депіляції та шугарингу. Крім цього, можна скористатися послугою чистки обличчя та нарощування вій. А ще для вашого задоволення - класичний масаж тіла та обличчя. Це саме те, що потрібно для того, щоб ваша шкіра була здоровою та сяяла завжди.

Виглядайте на новорічному святі неперевершено разом з Центром естетичної косметології «Телейос».



pic

Контакти:

Центр естетичної косметології «Телейос»

м. Рівне , вул. Відінська, 41

Телефон: (036) 245-10-13, (067) 360-07-01

Facebook: "Телейос" центр естетичної косметології.

СТУДІЯ КРАСИ "HEALTHY WAY"

Якщо ви бажаєте виглядати в усій красі, тоді вам варто завітати до студії "Healthy Way". Студія краси пропонує послуги лікувального масажу, експрес програми корекції фігури (фітобочка, ручний антицелюлітний масаж, вукуумно-роликовий масаж, пересотерапія обгортання) . А також, розслабляючий масаж всього тіла допоможе вам виглядати доглянутими, здоровими та задоволеними. А косметологи допоможуть вашому обличчю сяяти.



pic

Якщо ви шукаєте неординарний подарунок для близької людини - чому б не подарувати масаж для двох. Масаж проводиться одночасно, в одній кімнаті, двома спеціалістами. Ваша близька людина поруч, і вам обом роблять приємний, розслабляючий масаж. Такий комфортний відпочинок прийде до душі кожному.

pic

Ну і, звичайно, у студії краси "Healthy Way" подбають про ваші ручки та ніжки - студія пропонує послуги манікюру те педикюру. Також можна придбати подарункові сертифікати на будь-яку послугу та суму. Зробіть своїм близьким приємний подарунок.



pic

Контакти:

Студія краси "Healthy Way"

м. Рівне , вул. Київська, 36 (готель "Турист"), 6-й поверх, оф. 622

Телефон: (068) 857-80-50

СТУДІЯ КРАСИ "FASHION"

Жінка завжди хоче виглядати привабливою та красивою. А коли мова йде про якесь святкування, то кожна хоче з’явитися на публіці неперевершеною. Не є виключенням і новорічна вечірка чи корпоратив. Затьмарити усіх на святі допоможе Студія краси "Fashion".



pic У студії для вас створять повноцінний святковий образ – зачіска, макіяж, манікюр, які ідеально доповнять підкреслять ваше святкове вбрання. Також студія пропонує й інші послуги для вашої краси: фарбування волосся різними сучасними техніками, відновлення волосся, ботокс та різні види стрижок (чоловічі, жіночі, дитячі). Для вас – оформлення та фарбування брів, педикюр, манікюр та spa-догляд для рук.

pic

Професійні майстри студія краси "Fashion" допоможуть створити ваш неповторний образ та підберуть те, що буде пасувати саме вам. Виглядайте чудово на новорічній вечірці, і нехай свято запам’ятається надовго

pic

Контакти:

Студія краси "Fashion

м. Рівне , проспект Миру, 7

Телефон: +38 (097) 586-75-63

Facebook: Студія краси "Fashion

СТУДІЯ КРАСИ "PERFECT"

Очі — дзеркало душі, в очі закохуються, а спокусливий погляд жінки - зачаровує. Щоб бути ще прекраснішими Студія ідеального погляду Perfect пропонує рівнянкам послуги нарощування вій. Довгі, пишні вії допоможуть довершити новорічний образ.



pic

Майстри Студії ідеального погляду Perfect зможуть підібрати для вас бажаний ефект довжину та об‘єм залежно від ваших побажань та індивідуальних особливостей. Це може бути як стримана класика, так і розкішний об‘єм (2-6D).

pic

Процедура абсолютно безпечна, майстри працюють лише професійними матеріалами та стерильними інструментами. Нарощування війок стане для вас красивим задоволенням. З наступного року у Студії ідеального погляду Perfect усі бажаючі зможуть пройти навчальні курси. Отримайте актуальну, затребувану, цікаву та модну професію лешмейкера. Станьте професіоналом у цій сфері краси разом з досвідченим наставником.

Давно вже мрієте про гарні війки, які допоможуть зробити ваш погляд виразним та спокусливим? У цьому допоможе студія Perfect. Сяйте на новорічній вечірці.



pic

Контакти:

Студія краси "Perfect"

м. Рівне , вул. Київська, 21

Телефон: (097) 493-45-34

Instagram: Студія ідеального погляду “Perfect”