30 листопада о 13:59 до Служби порятунку Рівненщини надійшло повідомлення про пожежу в місті Дубровиця по вулиці Шкільна, 27 на четвертому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За вказаною адресою негайно виїхав черговий караул 14-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Дубровиця. По прибуттю на місце події з’ясувалось, що горить двохкімнатна квартира. Рятувальники в складі ланки газодимозахисників оперативно провели розвідку, в ході якої в одній із кімнат знайшли власника оселі. Чоловіка винесли на свіже повітря та передали працівникам «швидкої». Потому бійці ДСНС евакуювали з непридатного для дихання середовища чотирьох мешканців будинку.

Завдяки професійним та оперативним діям вогнеборців о 14:03 пожежу було локалізовано, а о 16:00 повністю ліквідовано, чим вдалося запобігти розповсюдження вогню на весь будинок. Внаслідок пожежі вогнем знищено диван, постільні приналежності, пошкоджено ліжко, вікно, закопчено стіни, меблі квартири. Обставини виникнення пожежі, її причину та обсяги збитків наразі з’ясовуються.

Рятувальники Державної служби України з надзвичайних ситуацій вкотре закликають громадян дбати про належний протипожежний стан власних помешкань та дотримуватись елементарних правил пожежної безпеки в побуті.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС в Рівне нській області.

pic



pic