У результаті проведених розшукових заходів працівники відділу злочинів, пов’язаних із торгівлею людьми ГУНП в Рівненській області викрили 60-річного зловмисника та задокументували факт втягнення ним 26-річної жительки Сарн до заняття проституцією.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

«Бізнес» на молодих дівчатах налагодив 60-річний житель Сарн іще з початку року. Чоловік неофіційно надавав послуги таксі. Час від часу його клієнтами ставали молоді дівчата, яким він пропонував заробіток. На цьому збагачувався і сам. Маючи до того ж власну баню, привозив туди відвідувачам дівчат для занять проституцією. За свої «посередницькі» послуги брав 200-300 гривень.

Сарненчанина, раніше судимого за звідництво, затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Слідчі Сарненського відділу поліції проводять досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 2 статті 303 Кримінального кодексу України, у ході якого встановлюватимуть осіб, потерпілих від протиправних дій 60-річного чоловіка. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру. Відповідно до санкції статті йому загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic