29 листопада на вулиці Курчатова патрульні виявили мопед Honda Dio, на якому був відсутній номерний знак і водій рухався без мотошолома.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Патрульні вирішили зупинити цей транспортний засіб за допомогою світлових і звукових сигналів та команди в гучномовець, проте водій з'їхав з асфальтової дороги на ґрунтову, пришвидшив рух, ігноруючи вимоги про зупинку.

Через 100 м водій зупинився, кинув мопед на узбіччі. Патрульні наздогнали втікача та встановили його особу через чергову частину, позаяк водій не мав при собі будь-яких документів.

25-річний водій не мав свідоцтва про реєстрацію даного транспортного засобу, також він не зміг надати будь-яких документів, які підтверджують законне придбання даного транспортного засобу та право власності, постійно плутався в своїх поясненнях про те, де і за яких умов був придбаний мопед.

На водія склали протокол за ст.130 (керування в стані наркотичного сп'яніння, по відмові), а також постанову за ч.2 ст.126 КУпАП (керування без відповідних документів). Особу від керування відсторонили та передали слідчим для з'ясування усіх обставин.

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

pic



pic