Сьогодні, 29 листопада, близько 6.30 ранку, під час патрулювання на вулиці Курчатова, інспектори зупинили маршрутний транспортний засіб через недостатньо освітлений номерний знак.

Під час перевірки документів інспектори виявили у водія ознаки алкогольного сп'яніння. Водій погодився пройти освідування і тест позитивний — 0 ,24 проміле. На нього склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП ( керування в стані сп'яніння).

У свідків та пасажирів (яких перевозив водій) відібрали пояснення. Також на 56-річного водія винесли постанову за ч.9 ст.133-1 КУпАП за те, що він не пройшов щозмінного передрейсового медичного огляду водіїв транспортних засобів та керував без проведення передрейсового контролю технічного стану транспортного засобу (штраф 510 грн.)

Нагадуємо, що з 17 листопада до 17 грудня 2017 року, по всій Україні проводиться комплекс цільових заходів “Перевізник — зима”, заходи якого спрямовані на дотримання перевізниками вимог ПДР та Правил перевезення пасажирів.

Основною метою таких заходів є посилення контролю за безпекою дорожнього руху під час перевезення пасажирів, попередження аварійності на автомобільному транспорті загального користування в зимовий період, запобігання виникненню надзвичайних подій під час здійснення таких перевезень та дотримання законодавства у зазначеній сфері.

Повідомляє патрульна поліція Рівного.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic