Костопільські спортсмени з греко-римської боротьби привезли нагороди з Міжнародного турніру.

Відбувся Міжнародний турнір з греко-римської боротьби серед школярів «Day of Children», який цього річ проходив у Тегерані. Збірна України в першому колі з рахунком 7:3 перемогла другу команду Ірану. У наступній зустрічі з рахунком 6:4 обійшла збірну Вірменії. У битві за вихід до фіналу українці з рахунком 5:5 подужали перший склад господарів. Вирішальні бали в цьому протистоянні принесли команді України три чисті перемоги на «туше». У фінальній зустрічі наша збірна з рахунком 6:4 поступилася збірній Азербайджану.

Через травму ліктя борець Володимир Тишківський не зміг продовжити боротьбу і був змушений знятися з поєдинку. «Якби не ця вимушена поразка, − переконаний старший тренер збірної команди України , тренер-викладач Костопільського обласного ліцею-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту Дмитро Шевчук, − результат командної першості міг би бути іншим.

pic Незважаючи на це, команда України показала відмінний результат. Вперше за всю історію, українці пробилися до фіналу і вибороли Кубок. За словами Дмитра Шевчука: «Цей Турнір став безцінним уроком з психологічного, технічного, фізичного досвіду для наших хлопців».

pic

Повідомляє прес-служба управління освіти і науки Рівне нської ОДА.