До чергової частини Костопільського відділу поліції 17 листопада із заявою про крадіжку товарно-матеріальних цінностей звернулася 55-річна жителька села Великий Мидськ, власниця кафе.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідомий проник до приміщення закладу, пошкодивши замки на двох вхідних дверях. Випивши у кафе пляшку горілки, прихопив із собою іще декілька міцних алкогольних напоїв різних марок на загальну суму майже дві тисячі гривень.

У результаті проведених розшукових заходів поліцейські одразу вийшли на слід зловмисника. Ним виявився 48-річний непрацюючий місцевий житель. Під час проведення обшуку за місцем проживання правоохоронці вилучили викрадені сім пляшок горілки та дві — коньяку, які були заховані не лише в будинку, а й у садку на прибудинковій території. Решту алкоголю чоловік устиг спожити.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням, триває досудове розслідування у відкритому кримінальному провадженні за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєному злочині. За скоєне йому загрожує від трьох до шести років за ґратами. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.