Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Овен

Чи не з самого ранку Овна очікує аврал. Йому слід приготуватися до того, що протягом дня ні хвилини не вдасться посидіти, склавши руки. Головне, щоб Овен в паніці не почав хапатися за всі справи одночасно! Щоб не розтратити сили даремно, зірки радять Овну діяти швидко, але без метушні. Все одно його енергії не вистачить на те, щоб закрити своєю груддю відразу всі амбразури.

Телець

Запорукою успіху в справах Тельця буде його вміння самому взяти те, що йому належить по праву. Не варто чекати, що хтось раптом помітить його заслуги чи піде назустріч: це утопія. – день тих, хто нагадує про себе, виявляє наполегливість, стоїть над душею, тобто діє. Можливо, комусь із навколишніх здасться, що Телець діє переважно йому на нерви – що ж, чому б і ні? Зате Телець не упустить свого, і його проекти вже точно не залишаться без уваги.

Близнюки

Близнят очікує день, про які зазвичай говорять: «Справа йде на лад». Вони будуть перебувати в стані гармонії і рівноваги, в якому без надриву вирішуються практично будь-які завдання. Можливо, оточуючим здасться, що Близнюки взагалі не докладають жодних зусиль, однак насправді вони просто здатні добре організувати свій час: другорядні справи Близнюки відкладуть в бік, а важливі – спокійно вирішать протягом дня.

Рак

Рак буде подібний Юлію Цезарю, якому блискуче вдавалося робити одночасно кілька справ! День наділяє Раку такими якостями, як енергійність, гострий розум і, головне, швидкість – завдяки їм, він здатний побити всі рекорди! Оточуючим залишається тільки заздрити: навіть якщо Рак візьметься за три задачі відразу, він зуміє отримати відмінний результат!

Лев

У Лева буде дивовижна здатність відчувати потенціал і прибуток там, де інші не бачать ніякої перспективи. Завдяки своєму чуттю, він здатний навіть безнадійні, запущені проекти обернути до своєї вигоди! Зірки радять Леву використовувати цей талант для того, щоб витончено «розрулити» найскладніші питання. Ну а потім з повним правом насолоджуватися подивом на обличчях оточуючих.

Діва

Діва буде відчувати справжній приплив енергії і сил! Її рішучості, наполегливості й енергійності у справах можна тільки позаздрити. Однак у той же час день схиляє її до різкості і безапеляційності, а її рішення далеко не завжди можуть бути добре обдумані. Саме тому зірки радять Діві щоб уникнути помилок сім разів відміряти, перш ніж рубати з плеча. Керуючись цим нехитрим правилом, Діва не помилиться!

Терези

Терезам у справах, варто бути як можна уважніше – особливо при роботі з цифрами, грошима, документами і взагалі у всіх сферах, де їх хоча б теоретично може чекати на підступ. День схиляє Терези до неуважності, з-за чого є великий ризик що-небудь пропустити або зрозуміти не так, як потрібно. Тому рада Терезам простий: будьте пильні, читайте все, що написано дрібним шрифтом і навіть між рядків! Інакше вашою довірливістю і неуважністю хтось скористається.

Скорпіон

Скорпіон, незалежно від свого життєвого і професійного досвіду, має шанс дізнатися щось абсолютно нове для себе. Це може бути пов'язано з його роботою, захопленнями або ж з найближчим оточенням. Що ж, вчитися ніколи не пізно, тим більше, що гороскоп саме до цього і схиляє Скорпіона. Зірки радять йому тримати очі і вуха відкритими для надходить в них інформації – це збагатить Скорпіона новими знаннями.

Стрілець

Зірки дають Стрільцеві парадоксальний порада: не вкладати всю душу в те, чим він займається. Навіть якщо Стрілець – палкий ентузіаст своєї справи, йому краще працювати в автоматичному «конвеєрному» режимі, підходячи до вирішення завдань з суто технічного боку. «Не ускладнюй!» – девіз сьогоднішнього дня. Справа в тому, що будь-які спроби Стрільця повноцінно включитися в роботу чи щось поліпшать, а ось збити з пантелику можуть. Що ж, іноді чим простіше, тим краще, і – саме такий день.

Козеріг

Козеріг буде легко знаходити спільну мову з оточуючими. Завдяки своїй сонній комунікабельності, Козеріг зможе без праці залагоджувати справи, на які в інший час він витратив би весь дар свого красномовства – причому без гарантії результату. Так що не втрачайте час, Козероги! Розкажіть всім навколо про своїх ідеях, заручіться підтримкою – і ви здивуєтеся тому, як швидко і легко, виявляється, можуть просуватися найсерйозніші справи.

Водолій

Зірки обіцяють Водолію відмінний день для просування і запуску будь-яких проектів! Його позиції сильні, а потенціал видно неозброєним оком. Присвятивши оточуючих у свій план, Водолій здивується тому, скільки у нього знайдеться прихильників! Якщо ж він запустить новий проект, його чекають чудові перспективи. Іншими словами, Йому дається шанс зробити щось, що закладе основу його майбутнього благополуччя. Тому зосередьтеся на головному. Не треба марнувати цей день на дрібниці.

Риби

Рибам буде складніше звичайного формулювати свої думки. Якщо раптом буде потрібно викласти їх на папері, невиразності фраз Риб позаздрить сам Нострадамус! Зате їм чудово буде вдаватися все, що потрібно робити руками, а не головою. Так що зірки радять Рибам в переносному або навіть у прямому сенсі засукати рукави. Зробіть те, що ви можете робити на автоматі або займіться фізичною працею. Повірте, це не так вже страшно, а іноді і зовсім буває корисно.