Ланки армійської авіації виконали польоти на бойове застосування ракетного озброєння, кулеметів великого калібру та польоти на бомбометання.

На Рівне нському загальновійськовому полігоні відбулись масштабні заходи бойової підготовки із залученням вертолітних ланок Мі-24 та Мі-8 всіх бригад армійської авіації Збройних Сил України.

Як повідомив начальник армійської авіації командування Сухопутних військ льотчик-снайпер полковник Ігор Яременко, відбувся заключний етап конкурсу на кращу вертолітну ланку Збройних Сил України.

— Екіпажі бойових та транспортних вертольотів довели, що вони цілком готові діяти автономно в інтересах наземних підрозділів та виконувати весь спектр завдань покладених на армійську авіацію, зокрема, свою професійність та ефективність у використанні всього арсеналу наявного озброєння за різних умов обстановки, — підкреслив керівник зборів.

За результатами виконання індивідуальних та групових завдань конкурсу на кращу вертолітну ланку Збройних Сил України, буде визначено кращу вертолітну ланку Мі −24 та Мі-8, які окрім відомчих нагород, отримають грошові призи. Повідомляє прес-служба Міністерства оборони України в Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic