Яку дівчину не бентежить думка про майбутнє весілля, білу фату і заповітне колечко на безіменному пальчику? Але, на жаль, не завжди поруч є «гідна» пара або ж коханий не поспішає робити «ту саму» пропозицію. Як же бути?

У цьому випадку допоможуть мудрі поради наших предків, які, незважаючи на час технологічного прогресу, збереглися до наших днів, і все-таки мають під собою певну основу, якою, «якщо дуже треба», можна і скористатися. І тоді, ймовірно, вже в самий найближчий час марш Мендельсона зазвучить в вашу честь.

Отже, запам'ятовуємо прикмети, які допоможуть вийти заміж або уникнути самотності:

- Прибираючи в домі, незаміжньої дівчини слід підмітати у напрямку від дверей до вікна - саме ця народна прикмета гарантує швидке заміжжя, в іншому випадку може все трапитися навпаки.

- Також при підмітанні в будинку дівчині не можна робити «коло» навколо себе, інакше вона «закільцює» відносини і ніколи не вийде заміж.

- Якщо ненавмисно вколоти палець в новорічну ніч, це означає, що в цьому році відбудеться весілля.

- Дуже хорошим провісником весілля є хрестини, де незаміжня дівчина повинна стати хрещеною мамою малюкові. Саме це таємне дійство благотворно впливає на набуття жіночого щастя і знайте, що заміж ви вийдете, коли малюк зробить перші кроки.

- Також молодим дівчатам необхідно обов'язково дотримуватися щорічний піст 7 листопада і не нехтувати Великим постом, оскільки його недотримання, за повір'ями, відштовхує від вас чоловіка.

- Обов'язково поставте в своїй спальні парну статуетку - вона неодмінно «притягне» до вас другу половинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Приголомшливі знімки аборигенів, чий побут не змінюється тисячоліттями [ФОТО]

5 заборон Стародавнього Риму, які викликають подив