У п'ятницю, 10 листопада, у Рівному на вулиці Макарова розпочали демонтаж незаконно встановлених гаражів.

Рішення стосовно знесення було прийнято значно раніше, але за роботу взялись лише тепер. Про це повідомив заступник міського голови з питань містобудування, розвитку та архітектури Віталій Герман:

“Наразі розробляється проектно-кошторисна документація на реконструкцію цієї вулиці у 2018 році. Там має бути пішохідний перехід, велодоріжка та багато іншого.”

Власників гаражів, за словами Віталія Германа, повідомили, але спершу вони не повірили:

pic “Напередодні їх повідомили, але люди не сприйняли це всерйоз. А от коли приїхав кран — розпочалась паніка. Я за те, аби все проводилось у режимі діалогу. Тому ми поговорили із людьми і вони зобов'язались прибрати свої споруди протягом 7 днів. Якщо ж ні — цим займемось ми.”

pic Заступник міського голови зауважує, що це лише початок демонтажу. Відтак, на інших вулицях теж проводитимуть подібні роботи. Проте, яка ж вулиця буде наступною — поки не говорить:



pic “Ми не будемо попереджати заздалегідь ні журналістів, ні когось іншого, окрім власників споруд, які підлягають знесенню. Це робиться для того, щоб нам не блокували доїзд і ми могли виконувати свою роботу.”

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv