З наступного року у медичних закладах Рівного запрацює електронна черга.

Минулого року рівняни підтрмали проект Громадського бюджету з впровадження електронних черг у дитячій поліклініці по вулиці Чорновола, 72. Пропозицію подав рівнянин Богдан Король.

Проте, на своїй сторінці у Facebook рівненський лікар Юрій Поліщук зазначив, що пропозицію електронних черг досі не реалізували.

“Але це було рік тому. Рік!... Може я чогось не знаю, і в наших дитячих поліклініках вже черг немає? Розвійте мої сумніви, будь ласка”.

За словами начальника управління охорони здоров'я Рівне нського міськвиконкому Віктора Іськіва, всі технічні роботи вже виконані, залишилося встановити програмне забезпечення.

“Уже виготовлена проектно-кошторисна документація на цю всю мережу. Проведена сама мережа. Тепер закуплені комп'ютери, зараз іде поставка і будуть ставити ще програмне забезпечення. Тобто фактично вже на 90% в нас все зроблено. До кінця року це питання закриється. Єдине, це запрацює мабуть трохи пізніше”, - каже Іськів.

Він також додає, що на проектно-кошторисну документацію для кожного закладу виділили по 11 тисяч гривень. Скільки коштів буде витрачено на реалізацію пропозиції, скажуть після підрахунків.