Дві подруги уранці 6 листопада вирушили до лісу по гриби. Вже у вечірню пору зрозуміли, що заблукали. Спільно із лісником поліцейські Рівненського відділення менш ніж за годину розшукали жінок.

65-ти та 69-річні рівнянки близько дев’ятої ранку приїхали на залізничний вокзал селища Клевань Рівне нського району, звідки і попрямували до лісу. Близько 17 години пенсіонерки зрозуміли, що заблукали. Одна з них зателефонувала до своєї сестри, а та – повідомила до поліції.

Поліцейські сектору реагування патрульної поліції одразу вирушили на пошуки. Правоохоронці зв’язались по телефону зі зниклими, і жінки повідомили, що чують гуркіт поїзду. Поліцейські направились у потрібному напрямку із ввімкненою сиреною доки пенсіонерки не почули її звук. Тоді до роботи приступив майстер лісу, який більш точно визначив у якому квадраті перебувають жінки та близько 18 години вивів їх з лісу. Поліцейські на прохання рівнянок привезли їх на залізничний вокзал.

Будь-яких протиправних дій відносно жительок обласного центру не вчинялось, загрози їх життю і здоров’ю немає. Правоохоронці застерігають громадян бути обачними та добре готуватися до подібних подорожей. Вирушаючи до лісу, обов’язково зарядити мобільний телефон, взяти з собою воду та продукти харчування. Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv