Учора, четвертого листопада на автодорозі Київ-Чоп, у селі Біла Криниця ((http://rivne1.tv/news/86442)(водій позашляховика збив двох жінок та зник з місця події.)) Поліцейські затримати його у Рівному.

В ізоляторі тимчасового тримання провів ніч затриманий нетверезий зловмисник, який учора, четвертого листопада, на пішохідному переході в селі Біла Криниця Рівне нського району збив двох жінок та з місця пригоди зник.

Слідчі встановили, що близько 18:20 години на автодорозі «Київ-Чоп» 54-річний рівнянин, керуючи автомобілем «BMW Х5», рухався зі сторони столиці у напрямку Рівного. У селі Біла Криниця на регульованому пішохідному переході він проігнорував заборонений знак світлофора та здійснив наїзд на двох пішоходів, які переходили проїзну частину на дозволений їм, зелений колір світлофора. Унаслідок наїзду 38-ми та 29-річні жінки, які тимчасово проживати у Білій Криниці, загинули на місці. Водій позашляховика не зупиняючись, з місця пригоди зник.

pic Неподалік місця ДТП якраз ніс службу екіпаж патрульної поліції міста Рівне , у зв’язку з ліквідацією наслідків смертельної дорожньо-транспортної пригоди, яка мала місце на тому ж пішохідному переході напередодні. Службовий автомобіль стояв з увімкненими проблисковими маячками. Поліцейські відразу передали інформацію про зловмисника та орієнтування на автомобіль, який рухався у напрямку Рівного. На вулиці Київська поблизу зоопарку екіпаж патрульної поліції помітив «BMW Х5». Водій спочатку відмовлявся виходити з автомобіля та не міг пояснити причини ушкоджень транспортного засобу.



pic За результатами освідчення водій перебував у стані сп’яніння, який перевищував допустиму норму майже у дев’ять разів.



pic



pic

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель кількох осіб за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України слідчі відкрили кримінальне провадження. 54-річного винуватця дорожньо-транспортної пригоди затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За скоєне йому від п’яти до десяти років за гратами. Повідомляють у відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv