Крадія затримали "по гарячих слідах".

Повідомлення про крадіжку у 33-річного рівнянина велосипеда марки «GROSSMAN» до поліції надійшло другого листопада в обідню пору. Менше ніж за годину поліцейські натрапили на слід зловмисника та затримали його. Відразу після отримання інформації про крадіжку, поліцейських орієнтували на пошуки зловмисника.

Вже за лічені хвилини двоє дільничних офіцерів поліції, які саме здійснювали обхід території, помітили на вулиці Шкільна обласного центру чоловіка, який рухався на велосипеді, схожому за описом на викрадений.

Правоохоронці непомітно простежили за велосипедистом. Коли незнайомець зупинився біля одного із ломбардів на Соборній, поліцейські підійшли до нього та запитали чий це велосипед. Чоловік почав помітно нервувати, не міг чітко пояснити що це за транспортний засіб та де він його взяв. На місце події негайно викликали слідчо-оперативну групу і повідомили власника, який відразу упізнав свій двоколісний.

Крадієм виявився 20-річний житель Здолбунова, раніше судимий за вчинення крадіжок. Перебуваючи на іспитовому строці, чоловік знову вчинив злочин. Тепер йому загрожує позбавлення волі.

pic У рамках досудового розслідування у кримінальному провадженні за статтею 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні злочину. Слідчі підготували клопотання до суду про обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою. ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.