Колектив стоматологічної поліклініки не хоче переїжджати з приміщення на вулиці Марка Вовчка, 14.

Тиждень тому лікарям дитячої стоматполіклініки повідомили про те, що їм доведеться звільнити свої робочі місця. 86 працівникам медичного закладу запропонували переїхати на 8 поверх дорослої поліклініки.



pic

Така пропозиція міської влади викликала обурення працівників медичного закладу і рівнян. Вони кажуть, нинішнє приміщення дитячої стоматології повністю адаптоване для діток. Щоб чадо не нудилося у черзі в коридорі, для них встановили телевізор, де постійно вмикають мультики. Таким чином, малюки трішки заспокоюються перед прийомом лікаря.

Оксана, 43 роки:

"Я проживаю за містом. Однак, свою дитину воджу тільки в цю поліклініку. Впродовж 2-х років ми лікуємося в одного і того ж стоматолога. Скраг ніколи не було. Ми проти об'єднання з дорослою поліклінікою. Діткам тут комфортно: дитячі малюнки, телевізор та приємним персонал. А там атмосфера для них буде "лячною".

Лікарі кажуть, приміщення стоматології самі і шпаклювали, і фарбували. Тепер їм доведеться все залишити.

pic

Начальник управління охорони здоров'я Рівне нського міськвиконкому Віктор Іськів заспокоює:

- Дивилися приміщення і дорослої, і дитячої стоматполіклініки. Можливо і можна її перемістити, але це буде дуже фінансово затратно. Апаратура багато і вона велики. Тож, поки що нікуди стоматполіклініку не пересилятимемо. Та й доцільності в цьому зараз абсолютно не має.

pic

Міський голова Рівного Володимир Хомко переселення дитячої стоматполіклініки назвав "маячнею": - Не приймалося рішення по переселенню. Кому що пояснювати? Маячня повна.