Вже через півтора тижні до Рівного з'їдуться художні гімнастки з усієї України на 10 ювілейний турнір "Золота осінь".

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Ці змагання вже давно відомі в Україні та є престижними, виступити на яких є чимало бажаючих.

- Цьогоріч ми зробили реєстрацію на "Золоту осінь" дуже жорсткою. Тим не менше в нас змагатиметься 62 команди і більше 600 гімнасток. Це наш рекорд. Бажаючих було набагато більше, але можливості їх прийняти поки не маємо, - розповіла очільниці обласної федерації та керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Секретів успіху рівненських змагань дуже простий. З року в рік конкуренція між спортсменками росте. Також організатори завжди готують хороші призи для переможців турніру.

"Між своїми" та в коментарях у соціальних мережах рівненський турнір "Золота осінь" часто називають неофіційним фіналом Чемпіонату України. Для порівняння, на останньому Всеукраїнському офіційному турнірі було 26 команд. Слід відмітити, що окрім більше 600 гімнасток у Рівне приїдуть їхні батьки та тренери спортивних клубів. Тобто на три дні майже 2000 людей житимуть в місті, що є, беззаперечно, корисно для інфраструктури Рівного та популяризації художньої гімнастики загалом.

Раніше до нашого міста приїздили і гості із-за кордону та ближнього зарубіжжя, але нині гості просто не витримують конкуренції. Загально відомо, що Україна в художній гімнастиці є однією із найсильніших у Світі.,

Змагання триватимуть у Рівному 10,11, та 12 листопада у традиційному залі ДЮСш №4 на вул. Фабричній, 7.

Нині організатори активно над пошуком спонсорів 10 ювілейного турніру "Золота осінь". Звертатись з питань партнерства можна до Марини Болби за номером 097 603 81 38