Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv
SISTERS
SISTERS: Гарне волосся – найкраща прикраса кожної жінки
Сушіння волосся феном, використання прасочок та завивки. Палюче сонце або мороз і вітер. Пристрасть до частої зміни кольору волосся. Це все безпосередньо впливає на його здоров'я. У результаті маємо проблему посічених кінчиків та випадіння, сухе,знесилене та тьмяне волосся. То чим зарадити? Невже єдиний вихід – ножиці, і чекати місяці поки відросте нове,гарне волосся? Але ж мати розкішне, ідеальне волосся хочеться мати тут і зараз,щоб завжди відчувати себе жіночно та привабливо.
Cьогодні індустрія краси пропонує чимало засобів по догляду за волоссям, тому варто раз і назавжди забути про ножиці, як єдину «панацею лікування» волосся. Реально дієві засоби для догляду можна підібрати на будь-який смак та гаманець. Проте підбираючи «лікування» для свого волосся, до цього варто підійти з розумом. Адже можна не тільки марно витратити кошти та старання, а й нашкодити.

Прислухатися до порад подруг чи самостійно «дослідити» склад шампуню чи кондиціонеру замало. Важливо знайти досвідченого консультанта,який на своєму досвіді та на досвіді багатьох задоволених клієнтів порадить засіб, який підійде саме вам. Магазин косметики для волосся SISTERS пройшов шлях від блогу в Instagram, до магазину якісної, перевіреної косметики з десятками задоволених клієнтів як у Рівному, так і по всій Україні.

«Я сама пройшла довгий шлях, була блондинкою, мала нарощені пасма, купувала 1000 і 1 не потрібний засіб, не розібравшись, що і для чого. По суті - використовувала все підряд», - розповідає засновниця SISTERS.
Два роки тому двоє дівчат-сестер, які просто цікавилися різними новинками індустрії краси, створили сторінку в соціальній мережі Instagram. Це був свого роду beauty-блог, де дівчата та інші підписниці ділилися своїм досвідом використання того чи іншого засобу для догляду.

З часом інтерес до sisters_stelmakh зростав. Підписники часто почали запитувати, де вони купували той чи інший засіб та просили замовити і для них. Так виплила назовні найбільша проблема, з якою стикаються, усі хто шукає ідеальний косметичний засіб для догляду за волоссям – не правильно підібрані шампуні, маски, кондиціонери і т.д.

«Виявилось, що не лише ми були "жертвами" не правильно підібраного догляду за волоссям горе-продавцями, які тільки мали за намір "продати" не популярний товар».
Найбільші помилки при виборі засобу для догляду за волоссям:

- Ви користуєтеся неправильним шампунем. Більшість сучасних шампунів містять у своєму складі елементи, які окрім того, що усувають бруд, пошкоджують волосся, роблячи його слабким і тьмяним. Обов'язково при виборі шампуню звертайте увагу на його склад.

- Ви забуваєте про зволоження і живлення волосся. Волосся дуже швидко втрачає вологу тому необхідно використовувати бальзами і маски для волосся.

- Ви підбираєте засоби для догляду, які не відповідають вашому типу волосся. Важливо підібрати косметичні засоби, які потрібні саме вашому волоссю, інакше це не тільки не принесе користі, а й може зашкодити

Не всіх природа нагородила ідеальним волоссям. У когось воно занадто сухе та кучерявиться. Хтось страждає від жирного волосся чи постійно посічених кінчиків. Але всіх цих проблем можна уникнути підібравши правильний догляд. Для цього мало розумітися в брендах, виробниках засобів для догляду. Потрібно знати природу самого волосся, його здоров'я. Важливо розуміти і постійно вивчати хімічний склад косметичних засобів. Та, головне, вміти почути і дати клієнту те, чого він насправді потребує.
«Мій принцип, допомогти кожній дівчині полюбити своє волосся. Кучеряве, пряме, тонке, пористе... Кожен з цих типів вимагає відповідного догляду. І я реально зацікавлена в якісному підборі засобів, адже сама пройшла довгий шлях. Колись дуже хотілось прийти в магазин, щоб мені порадили, підібрали, дійсно перейнялись саме проблемою мого волосся. Саме таким я створила, створюю і буду створювати наш куточок SISTERS. Ми нагаємося зробити так, щоб кожен клієнт залишився задоволений на 100 %».
Поряд такими проблемами, як от сухість, посічені кінчики багато жінок стикаються із проблемами росту та випадіння волосся. Це не тільки косметична проблема, а й медична. Гормональні проблеми, вагітність, брак вітамінів – це все може спровокувати випадіння волосся.
Разом із лікуванням волосся засобами проти випадіння і для росту важливе також:

- Збалансоване харчування. У денному раціоні має бути більше білкової їжі та обов'язково необхідно вживати спеціальні вітаміни.

- Правильний догляд. Довге волосся любить м'які гребінці та дбайливий догляд. Розчісувати волосся потрібно починаючи з кінчиків. А вже потім від коренів; намагайся якомога рідше користуватися феном та прасочками.

- Правильне використання косметичних засобів для волосся. Підберіть ефективні для вашого типу волосся кондиціонери, маски і масла. Важливо правильно їх наносити, щоб добитися максимального ефекту. Особливо про волосся варто подбати в зимовий та літній періоди.


«Випадіння волосся - це реальна проблема! Адже ріст волосся це складний процес в організмі жінки і фактори які могли спричинити випадіння дуже різні! З мільйону засобів, які можна придбати, я зрозуміла, що 50% з них абсолютно не дієві. Тому протестувавши не один шампунь, ампулу, я особисто знайшла найдієвіші!», - зазначає засновниця SISTERS.
За 2 роки існування sisters_stelmakh від beauty- порадника переросла в магазин косметики для волосся, де вам завжди порадять та підберуть саме, те що потрібно. Більше того, тут продають засоби перевірені часом і досвідом постійних клієнтів.
Відгуки клієнтів:
Олена:
«Замовила засоби для волосся у sisters_stelmakh. Все дійсно працює, зараз собі думаю « для чого взагалі волосся відрізала?!». Дуже дякую за поради і чудо-засоби, які творять дива»
Тетяна:
"Дякую, що ви є. За оперативність та допомогу у виборі Моє волосся завжди каже вам «дякую». Вже рік замовляю різні засоби у sisters_stelmakh і ні разу не розчарувалася."
Вікторія:
«Скористалася вашими масочками, і ефект від масок просто «вау». Волосся блистить, особливо там де натуральний колір, бо висвітлені кінчики ще лікувати і лікувати, але вже є ефект. І термозахист класний. Не дав розпушитись волоссю під час дощу, і запах приємний. Дякую вам, вже хочу спробувати інші засоби і масочки».
Як знайти «SISTERS» у Рівному?
Рівне , вул. Соборна 192д., бізнес-цент Ліон, 4 поверх 410

0671712409

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: