Аби не сплачувати штраф за ями, начальник РШЕУ Віктор Климук «з'ясовує стосунки” із патрульними у суді.

Разом із снігом навесні зійшов і асфальт. Тоді рівняни скаржились на ями, які утворились на проїжджій частині. Віктор Климук за зиму і весну отримав не один припис та постанову від патрульних за неналежне утримання доріг в місті. Нині ж він оскаржує постанову у суді, однак на засідання приходить лише адвокат.

Та й на останнє ні Климук, ні адвокат не з'явилися. За словами начальника сектору безпеки дорожнього руху Сергія Коханюка, попередній припис було винесено 9 березня, а 16 березня винесли ще один припис і постанову.



pic

Тоді порушення в утриманні доріг виявили по вулиці Андрія Мельника, глибина вибоїн складала 12 сантиметрів, по вулиці Дворецька ями були глибиною у 9 та 7 сантиметрів. На вулиці Київська патрульні зафіксували вибоїну глибиною у 9 сантиметрів.

Як пояснює Віктор Климук у позовній заяві, що поточний ямковий ремонт цих ям мав проводитись 30 червня. Однак, за словами Сергія Коханюка, окрім поточного ремонту є ще термінові або аварійні ситуації.



pic

«Є наказ про затвердження технічних правил ремонту і утримання вулиць. Тут чітко прописано що є терміновий ремонт, який можна робити навіть в неналежну погоду», - розповідає Коханюк.

За це порушення з начальника РШЕУ мали б стягнути штраф у вигляді 1020 гривень. Однак, через те що ні адвокат, ні Віктор Климук, ні сторона відповідача (тобто юрист від патрульних) не з'явилися на засіданні, суд перенесли.

Ми вирішили дізнатися у Віктора Климука, чому він не з'явився, н чергове судове засідання.

“Я ніякого повідомлення не отримував. В мене їх по три-чотири за день. З цим всім адвокат розбирається”, - каже віктор Климук.

Наступне судове засідання заплановане 29 листопада на 11:00.