Свято Хеловін — це прекрасна можливість втілити свої божевільні ідеї і фантазії в страхітливий манікюр, жахливий макіяж і грим, а також створити по-справжньому божевільне вбрання на вечірку. Якщо ти в душі творча людина, тоді спробуй створити оригінальний костюм на Хеловін своїми руками. Робити костюм своїми руками дуже цікаво. Адже вдало підібравши образ, можна стати зіркою будь-якої вечірки!

Відьма, герой з фільму, зомбі або вампірша — насправді, дівчині іноді досить надіти на голову ободок з ріжками — і вона вже в стилі свята Хеловін! Ми пропонуємо тобі ідеї костюмів на Хеловін 2017 своїми руками для дівчат.

Так, ти можеш спробувати перетворитися на Хеловін на героїню з мультфільмів. Наприклад, на Мінні Маус, або переодягнутися в дівчинку Бу з мультфільму "Корпорація монстрів". Щоб зробити костюм на Хеловін своїми руками тобі, потрібно запастися одягом, колірна гамма якого ідеально відображає стиль героя.

pic



pic

Або спробуй створити костюм на Хеловін 2017 казкового персонажа. Червона шапочка або Білосніжка стане прекрасним образом на веселу вечірку.

pic



pic Ну а якщо ти не хочеш надто морочитися, але бажаєш здивувати всіх, спробуй зробити костюм своїми руками на Хеловін 2017 з популярних фільмів. Правильно підібрані відтінки і скомбіновані речі допоможуть домогтися тобі ідеального образу на вечірку.

pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

ЧИТАЙ ТАКОЖ:

7 подарунків, які не можна приймати