Виготовлення та друк книг в м’якій обкладинці малими та середніми тиражами недорого в Рівному. Цифровий друк книг.

Як надрукувати книги недорого - друк книг в м’якій обкладинці

 

Друк книг залишається популярним вже довгий час. Хоч існують електронні видання в великій кількості, паперові книги не збавляють позицій. Адже як приємно взяти в руки новеньку книгу, яка щойно вийшла з поліграфії, розгорнути її цупкі сторінки, що ще мають незабутній запах чорнил та паперу. Відразу поринути у світ, що передає незабутні відчуття та враження. Але це думка з боку читача.

Той, кому потрібні тиражовані видання мислить дещо інакше. Головним завданням є випустити свою роботу, не витрачаючи багато коштів. Друк книг в м’якій обкладинці – це відмінний спосіб зекономити кошти.

Які книги випускають в м’якій палітурці?

Не тільки художні видання можуть випускатися в м’якій палітурці, але й інші видання. Основними видами є:

 

  •        Художні книги;
  •         Альманахи;
  •         Довідники;
  •         Кишенькові гіди;
  •        Брошури;
  •         Каталоги продукції.

 

Випуск та тиражування книг в м’якій палітурці доцільно в тому випадку, коли вам потрібен невеликий чи середній тираж з невеликим бюджетом.

Особливості виготовлення

Книги в м’якій обкладинці зазвичай друкуються використовуючи цифровий чорно-білий друк. Це зумовлено тим, що саме такий метод є найдешевшим для випуску невеликих тиражів. Цифровий друк пропонує високу чіткість та якість зображення, короткий термін виготовлення та невисоку ціну. Таке поєднання є оптимальним для книг в м’якій палітурці.

Брошурування здійснюється на термоклей. В якості обкладинки використовується щільний папір, з кольоровим друком за бажанням замовника. Внутрішні сторінки книг друкуються на білому або газетному папері, використовуючи чорно-білий друк. Якщо ваша книга містить зображення, то воно також наноситься монохромно, зумовлюючи невисоку ціну. Кольоровий друк в цьому разі можливий, але ціна за екземпляр виросте.

Вибір друкарні

Замовляючи книги в м’якій обкладинці, варто звернути увагу на професіоналізм друкарні. Замовити друк Рівне можна будь-де, але якість та багатолітній досвід гарантує лише VPM-Поліграф. Адже цифрова друкарня VPM-Поліграф спеціалізується на якісному цифровому друці, має сучасне обладнання та пропонує повний цикл виготовлення книг в м’якій палітурці. Якщо вам потрібна допомога з версткою та дизайном книг, ви можете також звернутися до наших фахівців. Ваші видання повинні бути найкращими, і ми можемо це забезпечити.