На Кореччині та на Рокитнівщині затримали крадіїв.

На Кореччині оперативники викрили раніше судимого чоловіка, який із будинку викрав 350 гривень, а на Рокитнівщині — молодика, який вирішив збагатитися десятьма тисячами гривень чужих коштів.

Учора, до поліції звернулася 56-річна жителька Корця та повідомила, що невідома особа з її будинку у селі Голичівка, шляхом пошкодження дверей, викрала 350 гривень, які вона зберігала в шафі. Оперативники місцевого відділення поліції одразу встановили особу зловмисника.

Ним виявився 53-річний місцевий житель, якого поліцейські розшукали за місцем проживання його товариша в цьому ж селі. Обоє за «виручені» гроші вже розпивали спиртні напої. Поліцейські вилучили у крадія невитрачені 80 гривень.

З’ясувалося, що чоловік вже притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини. За це відбував покарання у місцях позбавлення волі та у березні цьогоріч звільнився. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру у вчиненні чергового злочину. Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Крім того, дільничні інспектори Рокитнівського відділення поліції викрили 21-річного жителя села Борове, який з літньої кухні господарства 31-річного місцевого жителя викрав 10 тисяч гривень. Чоловік зізнався поліцейським, що оскільки був надто напідпитку, то не пам’ятає куди подів гроші. Як з’ясувалося, відносно нього у поліції вже є провадження за фактом крадіжки, розпочате у вересні цьогоріч.

pic За обома фактами правоохоронці проводять досудові розслідування у відкритих кримінальних провадженнях за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення).

Зловмисникам відповідно до санкції статті загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від трьох до шести років.

Повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv