Пожежники-добровольці Гощанського та Рівненського районів отримали набори першої домедичної допомоги.

У рамках програми «Польська допомога» з робочим візитом на Рівне нщину завітав керівник добровільної пожежної охорони Західно-Приморського воєводства генерал Марек Ковальські.

Разом із заступником голови Рівне нської ОДА Ігорем Тимошенком та головним рятувальником області Сергієм Круком вони відвідали добровільні пожежні команди села Бугрин Гощанського району, Велика Омеляна та Біла Криниця Рівне нського району. Місцевим вогнеборцям-добровольцям польські колеги вручили набори першої домедичної допомоги.

Також під час круглого столу поляки поділилися успішним досвідом створення добровільних-пожежних команд у своїй країні. Так, у Польщі пожежні добровольці складають 70% від усієї загальної кількості вогнеборців країни. Цей рух надзвичайно потужно розвинений.

Нагадаємо, польські колеги активно сприяють розвитку у Рівне нській області волонтерського добровільного пожежного руху. З цією метою на Рівне нщини був започаткований перший в України пілотний проект з «підтримки процесу організації українського рятувального волонтаріату з метою підвищення рівня безпеки місцевого населення у Рівне нській області» в рамках програми «Польської допомога».

За матеріалами Рівне нської ОДА.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

pic