Сьогодні, 10 жовтня, Представництво ЄС в Україні розповіли громадським активістам та держслужбовцям про переваги європейської інтеграції.

Прес-аташе Представництва Європейського Союзу в Україні представив нові проекти, які можуть реалізувати на Рівне нщині .

"Рівне нщина цікава іноземним інвесторам. Ми представляємо також і їхні інтереси. Хочемо допомогти створити тут умови для розвитку бізнесу, розвитку інфраструктури. А також для молоді дати можливість брати участь у міжнародних освітніх програмах обміну", - зазначив Давід Стулік.

Окрім того, представники ЄС наголосили на тому, що зацікавлені "підняти" малий та середній бізнес. Дати можливість розвиватися, а також досягнути міжнародних стандартів.

"Ми хочемо показати малому і середньому бізнесу, що Європейський ринок для області не такий далекий, як, наприклад, для Луганщини чи Харківщини. Так, що хочемо допомогти знайти партнерів, знайти шляхи як вийти на Європейські ринки і щоб потім могли продавати свою продукцію в ЄС", - наголосив Давід Стулік.

Більше про це дивіться сьогодні в Новинах Рівного.

pic