Повідомлення про бійку на вулиці села Боратин між двома чоловіками надійшло до Радивилівського відділення поліції близько о пів на десяту вечора дев’ятого жовтня. В результаті сутички 36-річний житель сусіднього села отримав проникаюче ножове поранення живота.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Остаточну причину конфлікту, який виник між чоловіками та призвів до скоєного злочину, нині з’ясовують слідчі. Після проведеного оперативного втручання потерпілий перебуває в реанімаційному відділенні Радивилівської центральної районної лікарні.

Слідчо-оперативна група на місці події попередньо встановила, що бійка виникла між 36-річним жителем села Довгалівка і 39-річним жителем села Верба, у результаті якої останній розкладним ножем поранив щоку та наніс удар у живіт колишньому чоловікові своєї дружини. Як з’ясували поліцейські, потерпілий неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за насильство у сім’ї.

Відомості за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України. Вирішуються питання про повідомлення 39-річному чоловікові про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.