Спортсменів Сарненського району нагородили відзнаками.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Щороку представники Сарненщини демонструють високі показники під час заочних спортивно-масових заходів, які організовують Обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Відділення Національного олімпійського комітету України в Рівне нській області.

Цьогоріч їм вдалося увійти до першої трійки одразу сім разів. Так, Сарненщина стала першою в фізкультурно-оздоровчих заходах з нагоди Дня молоді, Дня Незалежності України та в «Олімпійському літі». Срібні нагороди район здобув у змаганнях до Дня фізичної культури та спорту України та в «Школі плавання», а бронзу – у заходах до Дня Європи та фестивалі «Здорова молодь – здорова нація».

Аби відзначити спортсменів, в Сарненській ЗОШ №4 відбулося свято, під час якого вручили здобуті районом кубки та призи.

Після нагородження для юних спортсменів провели фестиваль здорового способу життя. Під час командних естафет діти проходили спеціально встановлені дистанції, вправляючись з різноманітним спортивним інвентарем на швидкість. Найкращими була команда «Ураган», яка в загальному підсумку посіла перше місце. Всі команди-учасники змагань відзначили призами і сувенірами.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.