У заповненому димом приміщенні рятувальники виявили двох чоловіків, які, як потім було встановлено, є особи без постійного місця проживання

5 жовтня о 16:03 до Служби порятунку Рівне нщини за телефоном «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Богдана Хмельницького в смт. Мізоч Здолбунівського району. За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників місцевого державного пожежно-рятувального поста.

На місці вогнеборці встановили, що пожежа виникла в одній з кімнат дерев’яного будинку розміром 16х8 м., де тривалий час ніхто не проживав.

У вщент заповненому димом приміщенні рятувальники виявили двох чоловіків, яких негайно вивели на свіже повітря. Згодом було встановлено, що врятованими є особи без постійного місця проживання 1969 та 1978 років народження. Від госпіталізації чоловіки відмовилися.

Тим часом на гасіння вогню працівники ДСНС подали водяний ствол. О 16:20 пожежа була локалізована, а о 17:10 – ліквідована. Вогнем пошкоджено стіни та перекриття в одній з кімнат закинутого будинку.

Ймовірною причиною загоряння фахівці вважають необережне поводження з вогнем безхатченків.

На ліквідацію пожежі було залучено 4 рятувальника та 1 пожежну автоцистерну.

Повідомляє Головне управління ДСНС України у Рівне нській області