До поліції другого жовтня вранці надійшло повідомлення директора одного із рівненських підприємств про крадіжку великої партії бурштину-сирцю зі складського приміщення. За цим фактом відкрито кримінальне провадження та проводиться перевірка.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Зі слів 35-річного директора підприємства, в період із 29 вересня по друге жовтня із приміщення складу, шляхом пошкодження вхідних дверей та решітки, невідома особа викрала 78 кілограмів каміння бурштину-сирцю.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, встановила, що на території підприємства відсутня охорона, сигналізація та будь-які системи захисту. Крім того, керівництво установи не надало поліції документів, які б підтвердили походження, кількість та характеристику майна, що було викрадене.

За частиною 5 статті 185 (крадіжка в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. У поліції також проводять перевірку щодо достовірності інформації, наданої заявником. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.